Niet bekend Details Over gle 63 downpipes

Wiki Article

Ons RVS downpipe beschikt aan veel baten ten opzicht van een standaard fabrieks downpipe. Ten eerste heeft ons RVS downpipe niet zo scherpe bochten, zodat een lucht vrijer kan circuleren. Ernaast heeft een RVS downpipe bijna altijd een grotere diameter, hiermee past daar verdere lucht in een downpipe.

Ons RVS downpipe bezit geen roetfilter en katalysator. Hiermee kan zijn er niet zo luchtwrijving en mag de turbo beter lucht afvoeren. Die aanpassingen resulteren in een effectievere turbo en verdere lucht in een cilinders.

Ons downpipe kan zijn een uitlaatcomponent het een prestaties van de auto verbetert via een luchtdoorlaat te vergroten. Bij Keys Customs leveren wij hoogwaardige RVS downpipes welke de turbo sneller laten werken, meer vermogen en koppel afleveren, en ons sportiever klank melden.

Tuners bestaan dol op dit onmiskenbare diepe geluid, het deze voortbrengt. Het kan zijn echter ook niet dit enige voordeel dat je ontvangt, als je dit gebruikelijke uitlaatelement vervangt door ons downpipe.

Wist jouw het ons rvs 3 inch downpipe verdere koppel geeft waardoor jouw auto betreffende onderuit veel sneller optrekt? Een downpipe kan zijn ons heel wat besproken bestanddeel betreft dit tunen met een auto, maar wat doet die exact? En hetgeen kan zijn het eigenlijk? De downpipe is dit 1e deel met de uitlaat die direct achter een turbo gemonteerd kan zijn.

The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that kan zijn used exclusively for anonymous statistical purposes.

Op een meeste nieuwere auto’s zit nu een turbo. Doorgaans zijn de turbo’s zo uitgevoerd het ze met dit uitlaatgas het turbinewiel laten draaien, waardoor dit compressor wiel aan een verschillende kant betreffende een turbo meedraait en zo meer en eerder koude lucht naar de intercooler stuurt.

Assembleren met het bestanddeel kan zijn nog niet zo makkelijk en mag lang ook niet een ieder alleen verrichten. We adviseren met om behandeling te produceren van een professional alvorens jouw het alleen gaat uitproberen.

The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use ofwel a specific diensten explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication aan an electronic communications network. Preferences Preferences

Een downpipe bestaan uit een verbindingsflens voor de turbolader, ons schroefverbinding voor de lambdasensor, ons flexibele slang en ons zogenaamde sportkatalysator. Het basisbestanddeel kan zijn vervaardigd van roestvrij staal en is voortreffelijk anti de hittebelasting bestand.

Onze downpipes mogen samen met chiptuning de voertuig beter laten presteren. We passen ons met met de wensen en garanderen indrukwekkende prestaties en een sportief klank. Raakt u geïnteresseerd? Aarzel dan ook niet om vrijblijvend aanraking betreffende ons op te nemen.

Jouw persoonlijke gegevens geraken aangewend teneinde je ervaring op die website te helpen, om get more info toegang tot je account te beheren en vanwege overige doeleinden bijvoorbeeld omschreven in de privacybeleid.

Ons downpipe met sportkatalysatoren is dit allerbeste aangaande allebei de werelden. Ons sportkat heeft een heel wat snellere flow dan een standaard katalysator en zet een gevaarlijke stoffen om in gevaarloos stoffen.

Ja, je stem in met dit ontvangen met digitale nieuwsbrieven. Ik ben ervan op een hoogte dat je me er op elk nodig ogenblik wegens kan afmelden.

Report this wiki page